Pénznemek:
Kezdőlap >  Férfiak >  Kozmetikumok >  Showy Kényszerítő Kozmetikumok MANIC PANIC hajfesték- Classic Velvet Violet wN4WCOKR
Afbeeldingen (klik op de foto):
Showy Kényszerítő Kozmetikumok MANIC PANIC hajfesték- Classic Velvet Violet wN4WCOKR


Showy Kényszerítő Kozmetikumok MANIC PANIC hajfesték- Classic Velvet Violet wN4WCOKR

  • Típus: wN4WCOKR
  • 586 db. eladó

Ft 31526.81  Ft 5238.20

Megveszem:

Féltartós hajfesték MANIC PANIC® (Classic Formula)

A legjobb hatás akkor érhető el, ha a terméket kiszőkített avagy kivilágosított hajra viszi fel.

Shade: Velvet Violet (pasztell lila)

Minden szín vegán valamint PPD, propilparabén és ammónia mentes. Hírességeken, és nem állatokon tesztelve!

Nem tartalmaz állati származékokat.

Mivel a színek természetes alapanyagokat tartalmaznak, regenerálják, mintsem károsítják a haját.

TERMÉKLEÍRÁS (Amplified)

A színek széles körű tárházának, a Manic Panic-nek, Amplified® termékei gyengédek és olyan természetes anyagokat tartalmaznak, mint a FORMULA CLASSIC, azonban hála egy új recepnek, a színek élénkebbek és 30%-kal tartósabbak is.

A színezékek 118 ml-es térfogatú tubusokban kaphatóak. Egy tubus általában elegendő a vállig érő hajméretnek. (1/2-e a rövid hajra, és a teljes tartalma hosszabb hajra).

A színeket olyan hajra érdemes felvinni, amely már előre kivilágosított, vagy teljesen kiszőkített. Ez lehetővé teszi a Manic Panic® hajfestékeknek, hogy mélyebben behatoljanak a hajszálak rétegeibe, ezáltal tartósabb hatást érnek el. A Manic Panic® színei lehetővé teszik a használok számára, hogy kialakítsonak egy saját 'színpalettát' egyedi ízlésüknek megfelelően.

Használati utasítás: Mossa meg alaposan haját mélytisztító samponnal. Alaposan öblítse le, ügyelve arra, hogy ne maradjon sampon a hajon. Majd száraz törölközővel és hajszárítóval a megszokott módon szárítsa meg haját.

Védelem: A festés alatt viseljen védőkesztyűt. A festéket száraz hajra vigye fel. Keverje össze a szükséges mennyiségű festéket egy műanyag tálban. A festéket ecsettel vigye fel nagyjából 2,5 cm-re a hajtövektől. Fésülje át a festett hajrészeket. A Manic Panic® világosabb színei a hosszabb ideig tartó fésülést igénylik, így elősegítve a szín hatékonyabb felszívódását hajba, meghosszabbítva ezzel a szín tartósságát.

Idő: Hagyja a festéket legalább 30 percig a hajon, addigra a Manic Panic® festék teljesen felszívódik. A végeredmény azonban minden személynél eltérő lehet. Az ellenálló hajtípusnak ajánlott műanyag sapkát használnia, és legalább 60 percre kitolni a festék állását a hajon. FIGYELEM: ennél az időkorlátnál tovább nem ajánlott a hajon tartani a terméket. A hő elősegíti a MANIC PANIC® hajfesték felszívódását a hajba, és elősegíti a tartósabb hatást, ezért ajánlott hajszárítóval szárítani a hajat.

Végül alaposan öblítse le hideg vízzel, amíg a víz teljesen tiszta nem lesz. A festéket ne zuhanyozás közben öblítse le! Majd törölközővel szárítsa meg haját, és kezelje megszokása szerint.


Értékelés írása


Kezdőlap >  Adatvédelmi nyilatkozat >  Szállítás és Garancia >  Kapcsolatfelvétel
Copyright © 2020 www.sportshoundblog.com